Disclaimer & Copyright.

 

 

Inhoud:
De op deze website getoonde informatie wordt door www.gotsclothing.com met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

 

Copyright:
De website, producten en informatie zijn eigendom van www.gotsclothing.com Het is niet toegestaan om de producten, de site of informatie te kopiëren en/of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van www.gotsclothing.com en W.T.J van de rijdt.

 

Privacy:
Alle gegevens die je invoert worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor zij aan www.gotsclothing.com zijn verstrekt. Dit houdt tevens in dat www.gotsclothing.com zonder je toestemming jou persoonlijke gegevens niet aan derden ter beschikking stelt.

Juridische geldigheid van de disclaimer:
Deze disclaimer wordt beschouwd als deel van de internetpublicatie betrekking hebbend op deze website. Wanneer bepaalde uitingen op deze website incorrect zijn en/of in strijd zijn met de wet, heeft dat geen effect of invloed op andere uitingen elders op deze website gedaan.